Aan de slag

Cybersecurity is cruciaal voor grote én kleine bedrijven. Hoe werkt jouw onderneming digitaal in alle veiligheid? Welke cyberveiligheidsoplossingen helpen je? Ga aan de slag!

Cybersecurity -verbetertrajecten

Op zoek naar financiële steun voor het cyberveiliger maken van je onderneming? Hier vind je meer info over gerichte steun bij het inkopen van individueel advies en begeleiding op vlak van cyberveiligheid .

Vind financiële steun

Advies en begeleiding

Op zoek naar een dienstverlener die je organisatie kan helpen bij je projecten die leiden naar meer cyberveiligheid ? Ontdek hier vanaf het najaar 2020 de dienstverleners.

Vind Advies & Begeleiding

Financiële steun

Denk je aan investeren in cybersecurity ? Weet dan dat je de investering niet alleen moet dragen! Ontdek hier welke financiële steun je hierbij kan helpen.

Vind subsidies

Opleidingen

Zoek je een basisopleiding over cybersecurity ? Dan vind je die vandaag gratis online. Bijvoorbeeld deze webinars van het Centrum voor Cybersecurity België.

Volg een webinar

Raamwerk cybersecurity

Wat zijn je prioriteiten voor meer cyberveiligheid ? Het Vlaamse raamwerk van prioritaire cybersecurity-acties wijst de weg. Focus op deze 5 categorieën.

Ontdek je prioriteiten

Groei met kennis van hogescholen en universiteiten

Cybersecurity Bites verzamelt info en opleidingen over cyberbeveiliging, voor iedereen in de industrie die méér wil weten. De auteurs zijn verbonden aan Vlaamse universiteiten en hogescholen.

Klik door naar Cybersecuritybites.be

Proeftuin voor maakbedrijven

Voor maakbedrijven is cyberbeveiliging een topprioriteit. In deze proeftuin, met steun van VLAIO, kan je terecht voor concrete tips op maat van jouw productieprocessen.

Ga naar de Proeftuin

Agenda

Opleidingen, evenementen, webinars, netwerking-gelegenheden… VLAIO en de partners uit het VLAIO Netwerk organiseren heel wat activiteiten rond CS.

Ga naar Agenda

Onderzoeksprogramma Cybersecurity

De Vlaamse Overheid investeert fors in onderzoek naar CS-toepassingen. Wat brengt dit onderzoeksluik voor Vlaamse bedrijven? Welke partners werken mee?

Ontdek het Onderzoeksprogramma

Documenten

Referentiewerken, beleidsprogramma’s, rapporten, whitepapers en onderzoeken over artificiële intelligentie . Download hier publicaties.

Ga naar Bibliotheek

Vlaams Beleid

De Vlaamse Overheid investeert fors in onderzoek naar CS-toepassingen. Wat betekent het Vlaams Beleidsplan Cybersecurity voor jouw bedrijf?

Ontdek je voordelen

Tips voor meer cybersecurity

TwitterLinkedIn