Deloitte roept Intigriti uit tot winnaar ‘Rising Star 2020’

Actua

Intigriti heeft de Rising Star award 2020 van Deloitte gewonnen. De Rising Star is de prijs voor de meest veelbelovende jonge tech-start-ups in België. Hij maakt deel uit van de Deloitte Technology Fast 50. 

intigriti beloont ethische hackers

Deloitte bekroont de snelst groeiende technische bedrijven in België op basis van hun niveau van innovatie, groeipotentieel en schaalbaarheid. De ethische hackers van Intigriti scoorden het best op deze drie criteria.

Technologiebedrijven jonger dan vijf jaar nemen automatisch deel aan de Rising Star categorie.

Trots op de award

"We zijn ongelooflijk trots op deze titel”, zegt Stijn Jans, CEO van Intigriti op hun blog Intigriti wins Deloitte Rising Star award 2020.

“Het bevestigt onze vaste overtuiging dat wanneer we het publiek empoweren met technologie, ze meer dan ooit in staat zijn om de wereld veiliger te maken. Het is niet alleen een grote erkenning voor ons team dat de afgelopen jaren zijn uiterste best heeft gedaan en zal blijven doen, maar ook voor de meer dan 20.000 ethische hackers die zich aansluiten bij onze missie om duurzame veiligheidstesten te omarmen, voor iedereen.”

""
Wanneer we het publiek versterken met technologie, zijn ze meer dan ooit in staat om de wereld veiliger te maken.
Stijn Jans, CEO van Intigriti

“We willen de grote groep klanten bedanken die al veel vertrouwen hebben in onze manier van werken en we kunnen er alleen maar naar uitkijken om in de toekomst een nog grotere impact te hebben op hun veiligheidsmaturiteit!

20.000 ethische hackers

"Zonder het team van meer dan 20.000 ethische hackers zouden we niet zijn waar we nu zijn”, voegt Inti de Ceukelaire, hoofd hackers bij Intigriti, hieraan toe.

“Deze prijs is vooral een grote erkenning voor de inspanningen die we als groeiende gemeenschap bij Intigriti hebben geleverd. Samen zijn we in staat geweest om duizenden kritieke beveiligingslekken te identificeren en te helpen oplossen. Daar ben ik erg trots op."

Ook ‘Cybersecurity Innovator of the Year’

In september 2020 werd Intigriti al uitgeroepen tot Cybersecurity Innovator of the Year door DataNews.

TwitterLinkedIn