Hackersplatform intigriti haalt meer dan 4 miljoen euro op

Actua

Het Vlaamse platform voor ethische hackers, intigriti, haalt 4,14 miljoen euro investeringskapitaal op. Met het geld wil de start-up zijn leiderschapspositie binnen de Benelux versterken en verder uitbreiden naar de rest van Europa.

Stijn Jans, founder bij intigriti
Stijn Jans, oprichter van intigriti

Intigriti is het eerste Vlaamse platform dat ethische hackers inzet om op zoek te gaan naar veiligheidsproblemen in online diensten van diverse bedrijven. Vandaag verenigt het 10.000 ethische hackers van over de hele wereld. Zij speuren permanent naar fouten in software, apps en websites van bedrijven uit België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Intigriti hackt Tomorrowland

Enkele bekende namen van Belgische bedrijven die zich maar al te graag laten hacken? Schoenen Torfs, Hoplr, KU Leuven, Telenet, Base, Tomorrowland, Brussels Airlines, Argenta, Tempo-Team, Kinepolis, Itsme en bpost.

Lees het verhaal: Waarom Torfs, Telenet en bpost zich laten hacken door intigriti

Met hacker Inti De Ceukelaire

Stijn Jans richtte het op in 2017, samen met medestichters Wim Bijnens (ondernemer), Wouter Joosen (KU Leuven en ex-Ubizen) en Lieven Desmet (KU Leuven). 
De bekende ethische hacker Inti De Ceukelaire is het hoofd van het hackerscollectief. Hij won in 2018 het officieuze WK voor hackers.

Lees het artikel in De Tijd: Platform voor ethische hackers haalt 4 miljoen euro op

TwitterLinkedIn