Lerend netwerk rond cyber anomalieën voor alle maakbedrijven

Dienstverlener
Agoria
In samenwerking met

Dit ‘Lerend Netwerk: Detectie van cyber anomalieën in de Maakindustrie’ is je uitgelezen kans om met een kleine groep bedrijven doorgedreven in te zoomen op cyber-gerelateerde anomalieën.

Wat is het?

Als bedrijf actief in de maakindustrie heb je wellicht allerhande sturingen, meet- en regeltoestellen die verbonden zijn via een netwerk. Een diversiteit aan gebruikte protocollen maakt het je niet meteen gemakkelijker om anomalieën te detecteren die een cyberaanval bij jou mogelijk zou kunnen maken.

In dit ‘Lerend Netwerk: Detectie van cyber anomalieën in de Maakindustrie’ zoom je met een kleine groep bedrijven doorgedreven in op diverse manieren om cyber-gerelateerde anomalieën te detecteren.

Voor wie?

De opleiding richt zich tot alle maakbedrijven groot en klein, die hun cyberveiligheid willen verhogen en willen leren van anderen.

De deelnemers aan de diverse workshops hebben best minimaal een basis aan technische kennis in Operational Technology alsook Information Technology.

De groep zal selectief worden samengesteld zodat er voldoende diversiteit is en geen onderlinge concurrentie.

Wat kan je verwachten?

In een veilige omgeving kan men verwachten ervaringen, inzichten en best practices te delen met peers.
Experten zullen tijdens de workshops hun ervaring en inzichten met jou delen.

De volgende jaren kan worden verwacht dat vanuit deze groep een netwerk ontstaat waarop je ook voor je toekomstige vragen over cybersecurity kan terugvallen.

Gedurende een jaar zullen gedurende vier workshops diverse problematieken en mogelijke oplossingen aan bod komen. Er zal tevens sterk ingezet worden op peer learning: het delen van ervaringen en inzichten met de andere deelnemende bedrijven.
Er wordt ruimte voorzien voor een beperkte individuele begeleiding.

Meer info

agoria.be/nl/digitalisering/cybersecurity/agenda

Dienstverlener

Agoria

Contactgegevens

Patrick Coomans
patrick.coomans@agoria.be