Hogeschool PXL

Hogeschool PXL heeft het meest diverse aanbod in Belgisch Limburg. Binnen 9 departementen organiseert ze 39 basisopleidingen: 19 professionele bachelors, 1 master, 1 educatieve master, 17 graduaatsopleidingen, 1 educatieve graduaatsopleiding, 33 afstudeerrichtingen. Met vele postgraduaten, bachelor-na-bacheloropleidingen, na- en bijscholingen, congressen en seminaries is Hogeschool PXL toonaangevend in levenslang leren. De 100.250 jaarlijkse bezoekers van PXL-Congress bewijzen dit.

Ook in praktijkgericht onderzoek staat Hogeschool PXL ten dienste van het werkveld. De 10 expertisecentra van PXL-Research zijn gekend om hun vraaggestuurde no-nonsense aanpak. Met de Universiteit Hasselt werkt Hogeschool PXL doorgedreven samen in de Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg. Hogeschool PXL heeft vestigingen in Hasselt, Diepenbeek en Genk, en is een tweede thuis voor ruim 9.645 studenten en 1.100 personeelsleden.

PXL-Music Research

PXL-Music Research focust zich op 3 onderzoeksdomeinen:

  1. Muziekeducatie
  2. Immersive Music
  3. Data Science in de muziekindustrie. Dit laatste onderzoek spitst zich toe op hoe data science en AI toepassingen de muzieksector kunnen versterken. 

Je kunt terecht bij Hogeschool PXL voor:

  • Bedrijfsgericht en praktisch onderzoek

Meer info

www.pxl.be
PXL Music-Research

Jouw contactpersoon

Frank Vols
frank.vols@pxl.be