Cursus 'Sustainable AI in Business' leert je alles over de maatschappelijke impact van AI

Actua
door
Agoria

De nieuwe online cursus ‘Sustainable AI in Business’ gaat in op vragen waar kmo’s mee kampen. Wat betekent artificiële intelligentie voor de jobinhoud en werkorganisatie van mensen? Hoe klopt het ethisch? Wat zegt de wet?

Agoria lanceert een nieuwe én gratis online cursus over de maatschappelijke impact van artificiële intelligentie . Deze cursus helpt om de positieve maatschappelijke impact van een bedrijf te vergroten.

Juridisch en ethisch inzicht

In de cursus krijg je een algemeen inzicht in de verschillende organisatorische, menselijke, juridische en ethische aspecten waarmee organisaties rekening moeten houden bij de implementatie van AI in een bedrijf.

"De opmars van artificiële intelligentie in het bedrijfsleven maakt velen nieuwsgierig en enthousiast, maar tegelijk ook een beetje onzeker", zegt Julie de Bergeyck, projectleider artificiële intelligentie bij Agoria.

""
Je leert interactief van experten en echte bedrijfscases tijdens de nieuwe AI-opleiding van Agoria.

Adviezen en getuigenissen

"Want wat betekent AI voor de jobinhoud en werkorganisatie van mensen? Hoe zit het met de ethische aspecten? En wat zegt de wet?", duidt Julie de thema’s die aan bod komen.

"De cursus ‘Sustainable AI in Business’ is er voor iedereen die met deze vragen kampt. Hij zit boordevol adviezen van experts en getuigenissen van ondernemers."

Sustainable AI in Business’ is een initiatief van Agoria, voor en door bedrijven ontwikkeld met steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) en het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

Start nu de cursus

TwitterLinkedIn