Waarde creëren met AI: ontwerp uw eigen AI Value Canvas

Locatie
Kortrijk , Barco
Start
Einde

Waarde creëren met AI is cruciaal. Twee specialisten van The Pocket tonen je hoe AI toegepast kan worden binnen jouw bedrijf. Hoe kan je met AI je customer experience vergroten, de efficiëntie van medewerkers verhogen, de verschillende acties voor stakeholders stroomlijnen,...

De AI Academy is een reeks van 8 avondseminaries voor ondernemers en kaderleden, georganiseerd door Howest en Voka West-Vlaanderen. De AI Academy stoomt Vlaamse, AI-minded bedrijven klaar voor de toekomst en stimuleert tevens KMO’s en grotere bedrijven om te starten met op AI geïnspireerd management en leiderschap.

Deze seminaries bieden een kwalitatieve introductie tot de technieken, tools, modellen en concrete toepassingen in het brede veld van AI.

Het bijwonen van de seminaries vereist geen voorkennis rond AI. Alle seminaries zijn inleidend en staan open voor ondernemers, IT-managers en C-levels met een oprechte interesse in AI. Bovendien kan elk seminarie afzonderlijk gevolgd worden, volgens uw interesses, noden en agenda.

Op 15 december 2020 leer je meer over Waarde creëren met AI: ontwerp uw eigen AI Value Canvas

Meer info en inschrijven