Toreon

Toreon gelooft dat iedereen recht heeft op digitale veiligheid. Als coach in digital security geloven we dat we bedrijven en mensen vanuit onze onafhankelijke rol aantoonbaar en voelbaar veiliger kunnen doen voelen in de digitale wereld van vandaag en morgen.

Wij geloven dat mensen een zeer belangrijke schakel zijn in het bereiken van een veilig digitaal professioneel en privé leven. Niet alleen maken zij beslissingen over technologie maar ook over hun handelingen in deze digitale wereld.

Wij willen hieraan bijdragen door te coachen, inzicht te geven en de gewoontes aan te leren die het verschil maken tegen de continue evoluerende digitale dreigingen. Dit om de digitale wereld van morgen veiliger te maken en verliezen als gevolg van cybercriminaliteit te vermijden.

Het Privacy & Informatie Veiligheid OpleidingsTraject (PIVOT) zal het wetenschappelijk onderbouwd High Impact Awareness & Learning (HIAL) Framework ontwikkelen dat gericht is op het aantoonbaar en doeltreffend verhogen van de cybersecurity maturiteit van zowel individuen als bedrijven.

Je kunt terecht bij Toreon voor:

  • Bedrijfsgericht / praktisch onderzoek
  • Concrete bedrijfsoplossingen
  • Integratie van oplossingen bij/voor bedrijven
  • Opleidingen voor ondernemingen

Meer info

www.toreon.com/vlaio-cybersecurity/

Jouw contactpersoon

Siebe De Roovere
siebe.deroovere@toreon.com

TwitterLinkedIn