Sweepatic wint twee cybersecurity awards in de Verenigde Staten

Actua

De Vlaamse cybersecurity -specialist uit Leuven, Sweepatic, wint twee internationale cybersecurity-awards. Dit bevestigt hen in hun ambities de wereld te veroveren.

Het Sweepatic-team op kantoor in Leuven
Het Sweepatic-team op kantoor in Leuven © Foto Marco Mertens

Sweepatic brengt de digitale voetafdruk van ondernemingen in kaart en geeft aan waar de cyberrisico’s liggen. Hun technische innovaties ontwikkelden ze met steun van VLAIO.

Onveilige websites

De Vlaamse ontwikkeling is een attack surface management-oplossing. Deze geeft onder meer aan welke toepassingen en sites onnodig of onveilig zijn, waarop de IT-verantwoordelijke ze kan schrappen of beveiligen. Dan spreekt men van attack surface reduction.

De oplossing van Sweepatic werd in de Verenigde Staten met twee awards bekroond door een onafhankelijke jury van gecertificeerde beveiligingsexperts. De uitreiking vond plaats tijdens de Global InfoSec Awards. 

Sweepatic mag de awards "Most Innovative in Attack Surface Management" en "Publisher's Choice in Digital Footprint Security" bijzetten op de kast.

Wereldwijde ambities

"We zijn er trots op dat we door Cyber Defense Magazine zijn erkend met twee awards tegelijk", zegt Stijn Vande Casteele, oprichter & CEO bij Sweepatic. Lees ook het artikel van het Amerikaanse online magazine How to Become Unattractive for Cybercriminals.

""
Ondanks de hoge internationale concurrentie kozen de ervaren cybersecurity-experts in de jury voor ons Vlaams bedrijf.
Stijn Vande Casteele, oprichter & CEO bij Sweepatic

"Ondanks de hoge internationale concurrentie kozen de ervaren cybersecurity -experts in de jury voor ons bedrijf en onze oplossing in twee categorieën."

"Dit bevestigt onze ambitie om ons Attack Surface Management-platform beschikbaar te maken voor klanten over de hele wereld. Hiermee kunnen zij bedreigingen voor hun IT-assets vroegtijdig identificeren en oplossen."

TwitterLinkedIn