Luistertip! De podcast Dasprive over cybersecurity en privacyveilige business tools

Tips
door
CRANIUM

Elke dag gebeurt er wel iets rond privacy en cybersecurity . De podcast Dasprive is een van de gemakkelijkste manieren om het nieuws rond deze topics bij te houden. Luister nu.

Vrouw beluistert podcast © Foto Elice Moore, Unsplash

Je hebt niet veel tijd en wil toch op de hoogte blijven van cybersecurity -nieuws? Dan is de wekelijkse privacypodcast Dasprive een aanrader. 

De podcast is een initiatief van Bart van Buitenen, director expertise bij CRANIUM Privacy & Security. Hij en Tim Van Haeren, data protection consultant bij dezelfde cybersecurityspecialist voorzien context en commentaar bij het privacynieuws.

We bekijken nieuwe technologie, beoordelen security en geven tips voor privacytools.
Tim Van Haeren, data protection consultant bij CRANIUM Privacy & Security

Dasprive over cybersecurity

In deze podcast passeert alles wat met privacy te maken heeft.

"We focussen we ons op de dagelijkse zaken en overlopen boetes en datalekken”, zegt Tim. "We bekijken nieuwe technologie, beoordelen security en geven tips voor privacytools. Zo informeren we bijvoorbeeld over apps die je privacy net wel of net niet respecteren."

Voor ondernemingen heeft Dasprive een aparte toolkit met privacyvriendelijke alternatieven voor Microsoft- en Google-programma’s, cloudopslag, enquêtes,...
 

👉 Ook op digitaletoekomst.be vind je tips rond cybersecurity . Lees 10 tips om je onderneming beter te beveiligen tegen hackers

400 abonnees luisteren al

Bart en Tim slagen er in om hun expertise toegankelijk te brengen. Dat vertaalt zich in abonnees en luisteraars. De podcast heeft momenteel 400 abonnees en meer dan 5.000 downloads via alle platformen zoals Apple Podcasts en Spotify. Elke week komen er luisteraars bij. 

Elke week komen er luisteraars bij, zeggen de makers: "Dasprive begon als een podcast in januari 2021. Al snel luisterden honderden mensen naar de podcast, de website trekt duizenden bezoekers. Het is duidelijk dat privacy iets is dat mensen bezig houdt."

Beluister ook de podcast Dasprive

of via deze link op Spotify

TwitterLinkedIn