Gezocht: dienstverleners die kmo’s begeleiden bij cybersecurity

Projectoproep
door
VLAIO

Ben jij goed in het sensibiliseren en informeren van bedrijven over cybersecurity ? Dan is deze oproep voor jou. VLAIO zoekt kleine en grote, gespecialiseerde en generieke dienstverleners die begeleidingstrajecten rond cybersecurity kunnen aanbieden aan Vlaamse kmo's.

Werk samen met VLAIO aan meer cybersecurity
Werk samen met VLAIO aan meer cyberveiligheid bij Vlaamse kmo's

Waarom deze oproep?

In een wereld die steeds verder digitaliseert, is cybersecurity van levensbelang. De gevallen van cybercriminaliteit stijgen exponentieel gaande van identiteitsdiefstal, over ransomeware tot economische spionage. Jammer genoeg is niet elke kmo zich bewust van het gevaar of voldoende beschermd. VLAIO zal daarom bedrijven sensibiliseren en informeren over cybersecurity. Maar daar blijft het niet bij. We zullen hen ook ondersteunen.

Wie zoeken we?

We zoeken dienstverleners die thuis zijn in cyberveiligheid . Zij kunnen Vlaamse kmo’s op maat adviseren en begeleiden.

Omdat we een mix willen van kleine en grote, van gespecialiseerde en generieke dienstverleners die begeleidingstrajecten kunnen aanbieden, kan elke onderneming zich kandidaat stellen.

Online infosessie op 27 mei

Heb je vragen of wil je graag een mondelinge toelichting? Dat kan digitaal op 27 mei om 10.00 u. Schrijf je hier in voor deze sessie. Je krijgt van onze een Teams-link doorgestuurd waarmee je kan deelnemen.

Deelnemen is gratis maar inschrijven is verplicht. 

Schrijf je in

Stel je kandidaat

Is deze oproep iets voor jou? Ben je een dienstverlener die de meest recente oplossingen, tools en methodes toepast voor meer cybersecurity ? Stel je dan kandidaat.

VLAIO heeft hiervoor een overheidsopdracht gelanceerd. De uitgebreide info vind je via ted.europa.eu ‘Aanduiding van dienstverleners voor verbetertrajecten rond cybersecurity bij Vlaamse kmo’s' (ref.VLAIO-2020-04).

Zowel grote als kleine dienstenleveranciers komen in aanmerking. Zoals gezegd willen we graag een goede mix.

Deadline

Uiterste datum om je project in te dienen is 17 juni 2020.