Masterclass - Cyberveiligheid voor bouwers van digitale diensten

Locatie
Online
Start
Einde

Steeds meer kmo's maken intelligente producten, schrijven softwareprogramma's, ontwikkelen apps… Maar zijn ze wel veilig? Vaak niet, als we afgaan op wat onze specialisten bij Sirris hebben ontdekt. In deze masterclass leer je hoe je diensten en producten in alle veiligheid kunt ontwikkelen en exploiteren.

Wat is het?

De masterclass strekt tot doel je te ondersteunen bij de uitvoering van je stappenplan voor de applicatiebeveiliging en DevSecOps. We koppelen theoretische kennis aan praktische ervaring in een pragmatisch en praktisch opgezet formaat

Zo krijg je een grondig inzicht in het veilig bouwen, leveren en exploiteren van digitale producten en diensten.

De praktijkgerichte momenten en interactieve besprekingen zorgen voor een unieke, op maat geknipte ervaring. 

Voor wie?

De cursus is bestemd voor de ruim 2.500 digitale start-ups en de duizenden bedrijven die digitale producten en software ontwikkelen, alle sectoren door elkaar.

Ben je CTO of CEO in een kmo die intelligente producten en digitale diensten bouwt en exploiteert? Verkoop je software als een dienst (SaaS)? Koppel je jouw software via API 's aan andere online softwareprogramma's? Dan is deze masterclass Cyberveiligheid beslist voor jou.

Wanneer

dinsdag 26/01/2021 en 02/02/2021
telkens van 8:30 tot 12:00

Waar

Online

Prijs

De deelnameprijs aan deze masterclass bedraagt 1.220 euro. Dankzij de steun van VLAIO in het kader van het project #Industriepartnerschap betalen Vlaamse bedrijven slechts 366 euro.

Organisatoren

Sirris en Agoria

Meer info en inschrijven