Start AI biedt driedaagse, individuele AI-coaching en begeleiding aan

Actua
door
Agoria

Vlaamse bedrijven weten onvoldoende wat artificiële intelligentie concreet kan opleveren. Daarom lanceert Agoria Vlaanderen ‘Start AI’. Boek hier meteen je individuele coaching en begeleiding.

""
"Met Start AI bieden we zeer waardevol advies aan bedrijven aan om de concrete implementatie van AI te realiseren", zegt Jolyce Demely, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen © Foto Agoria

Vlaanderen heeft de laatste jaren een zeer rijk ecosysteem uitgebouwd van meer dan 250 bedrijven met AI-diensten, AI-oplossingen en AI-experten.

Het wordt nu tijd dat Vlaamse ondernemingen ten volle van deze expertise genieten, vinden Agoria Vlaanderen en VLAIO. Zij lanceren Start AI in het kader van het Vlaams Industriepartnerschap.

AI-advies op maat

"Ondanks de vele awareness-acties vinden bedrijven het niet eenvoudig om te zien wat artificiële intelligentie voor hen kan opleveren", ervaart Jolyce Demely, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen. 

"Daarom zetten we de volgende stap. Met Start AI bieden we zeer waardevol advies aan bedrijven aan om de concrete implementatie van AI te realiseren. Via individuele coaching en begeleiding krijgen ze advies op maat, onmiddellijk."

""
Vlaamse bedrijven ontdekken via Start AI hoe ze met bedrijfsdata hun competitiviteit en veerkracht versterken.
Jolyce Demely, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen

Driedaagse, individuele coaching

Via Start AI doen Vlaamse KMO’s een beroep op AI- en data experts actief in de bedrijfswereld om de waarde van data en de opportuniteiten van AI voor hun eigen bedrijfscontext te onderzoeken en in kaart te brengen.

Concreet kunnen bedrijven rekenen op een driedaagse, individuele coaching en begeleiding uitgevoerd door een AI-partner.

"Start AI gaat ook over een beter gebruik van bedrijfsdata. We geven bedrijven vooral de kans om diepgaander na te denken over wat mogelijk is met hun bedrijfsdata. Zo ontdekken ze hoe ze er hun competitiviteit en veerkracht mee versterken", zegt Jolyce.

Vraag nu drie dagen AI-coaching en -begeleiding aan. Deadline is 15 mei 2022.

Ontdek Start AI

TwitterLinkedIn