Seminariereeks AI Academy inspireert en beantwoordt AI-vragen

Tips
door
Howest

Artificiële intelligentie . Wat is het precies? Wat betekent dat concreet voor jou en je bedrijf? Welke mogelijkheden of opportuniteiten kan het bieden? De seminariereeks AI Academy geeft het antwoord.

De seminariereeks AI Academy geeft het antwoord op vragen over AI
De seminariereeks AI Academy geeft het antwoord op vragen over AI

De AI Academy is een initiatief van Howest - Hogeschool West-Vlaanderen en Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Het is een seminariereeks die de believers en sceptici van Artificiële Intelligentie (AI) met elkaar connecteert. 

Voor kaderleden en ondernemers

AI academie is een high level programma voor C-levels, voor professionals en ondernemers. Het heeft als doel hen klaar te stomen voor een toekomst waarin AI een prominente rol zal vervullen. 

Voka en Howest bieden hiermee een inspirerend en interactief platform aan innovatieve denkers, dromers en doeners, maar ook aan technologische experten en wetenschapper. 

De AI Academy wil hen samenbrengen en inspireren via gerenommeerde keynote speakers. "We bieden hen ook boeiende discussies aan, waarbij ze kennis en ervaring kunnen uitwisselen", zeggen de organisatoren. "We laten ze natuurlijk ook kennismaken met verschillende bedrijven en hun producten en diensten via verschillende demonstraties voor en na de seminaries."

Eerst doen en uitproberen. Dan pas erover vertellen. We willen de mensen uitnodigen om van elkaar te leren.
Mieke Vandewaetere, Learning & Development Manager bij Howest

“We brengen experten samen over alle disciplines heen”, zegt Mieke Vandewaetere van Howest. “Eerst doen en uitproberen. Dan pas erover vertellen. We willen de mensen realiteitszin bijbrengen en uitnodigen om ook te vertellen en van elkaar te leren.”

Ben je klaar voor deze AI-ontdekkingstocht?
Info en data van seminaries vind je op www.aiacademy.be

Meer events

Misschien ben je ook geïnteresseerd in andere events, netwerkinggelegenheden, opleidingen, seminaries, workshops... rond AI?

Check onze AI-agenda