AI-vertaalster Célina leest het boek ‘Mens vs Machine’ van AI-specialiste Mieke De Ketelaere. Luistertip!

Tips
door
VLAIO

Het boek 'Mens versus machine' is verplichte lectuur voor managers, ondernemers, consultants en professionelen die met artificiële intelligentie aan de slag willen. AI-vertaalster en bedrijfsadviseur bij VLAIO, Celina Buyle las het voor jou. Beluister nu deze podcast.

"Er mag dan een geweldige hype bestaan rond artificiële intelligentie , kennis van deze systemen ontbreekt vaak bij beslissingnemers." Dat is de insteek voor AI-experte Mieke De Ketelaere om haar boek ‘Mens versus machine’ te schrijven.

Mieke heeft het over een technologie die in duizelingwekkende snelheid onze realiteit binnendringt. En ze drukt op de noodzaak aan AI-vertalers:

"Data scientists leggen de zaken erg technisch en gecompliceerd uit. De business zelf kijkt er te ongenuanceerd naar. En legal heeft weer een andere kijk op AI. Iedereen is dus op zijn terrein met AI bezig, maar het onderlinge begrip is ver te zoeken. AI-vertalers zorgen er met hun sterk ontwikkelde sociale vaardigheden voor dat artificial intelligence wérkt."

Bedrijfsadviseur bij VLAIO, Celina Buyle, is zo’n AI-vertaalster.

""
Bedrijfsadviseur Celina Buyle leest 'Mens versus machine' © Foto VLAIO

Ontdek nu de voor jou relevante informatie uit het boek 'Mens versus machine', gecombineerd met de inzichten van Celina.

Beluister nu de nieuwe podcast van VLAIO

TwitterLinkedIn