Versnel en versterk uw idee voor een slim product

Locatie
Online
Start
Einde

Je hebt een idee voor een slim product, maar loopt vast in allerlei vragen rond business, technologie en organisatie? Je wilt een stap naar slimme producten zetten en weet gewoon niet hoe eraan te beginnen? Met dit webinar laten we bedrijven aan het woord over hun zoektocht naar een onderbouwd slim productidee. We vertellen over welke tools we ontwikkelen om je bedrijf in die zoektocht te ondersteunen.

Wat is het?

Met dit webinar willen Sirris en imec productbouwers op de hoogte brengen van de tools die we ontwikkelen voor bedrijven om sneller tot een sterker idee voor een slim product te komen. We laten ook bedrijven zelf aan het woord over hun innovaties in slimme producten. Die tonen alvast dat slimme producten en IoT al lang niet meer enkel het speelveld zijn van technologiereuzen en grote bedrijven, maar dat ook kmo’s hiermee concreet aan de slag gaan.

Dit webinar kadert binnen het COOCK project 'Oriënteren en beslissen in slimme productexploratie'.

Voor wie?

  • Productbouwers die onderzoeken welk slim product ze op de markt willen brengen. Het kan gaan om het slimmer maken van een bestaand product of om een volledig nieuw slim product.
  • Gevestigde bedrijven of starters.
  • Wie binnen het bedrijf voortrekker is bij de exploratie van nieuwe producten (bedrijfsleiders, product/innovation/R&D-managers, …)

Wanneer

maandag 25 januari, van 13u tot 15u45

Waar

Online

Prijs

Gratis

Organisator

Sirris en imec

Meer info en inschrijven