Strategische AI outreach sessie Resource Aware AI

Locatie
Online
Start
Einde

Hoe haalt jouw organisatie strategisch voordeel uit Resource Aware AI en Reinforcement Learning? IDLab nodigt je uit voor een strategische AI outreach sessies, waarin ze het je tonen.

Wat is het?

De strategische AI outreach sessies passen binnen de context van het Flanders AI Program. Een van de voornaamste pijlers van dit programma is technologie overdracht en industriële toepassingen. Deze sessie gaat over resource aware AI.

Waarom resource aware AI?

De laatste jaren hebben we een sterke evolutie gezien naar slimme geconnecteerde apparaten. Dit heeft voor zowel consumenten- als industriële applicaties geleid tot een transitie van AI-technologie van een cloud omgeving naar een edge omgeving. De hardware resources op edge toestellen zijn echter gelimiteerd. Bovendien zijn procescontrole en andere kritische toepassingen onderhevig aan strikte beperkingen en vereisten.

Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag voor AI toepassingen op een edge omgeving, is er nood aan nieuwe methodes die krachtige AI op gelimiteerde hardware mogelijk maken. Binnen het Flanders AI programma onderzoeken we methodes om machine learning algoritmes te meten, aan te passen, te optimaliseren en te distribueren om zo het resource verbruik te beperken, zonder in te boeten in accuraatheid.

In deze talk presenteren we de recente vooruitgang in het domein van resource-aware AI. We demonstreren hoe ze waarde kunnen toevoegen voor je bedrijf. 

Wat mag je verwachten?

Met deze sessie delen we onze lessons learned. Hierbij zullen we potentiële toepassingen demonstreren en jouw input verzamelen omtrent hoe we AI innovatie kunnen faciliteren binnen je organisatie.

We tonen je hoe je organisatie strategisch voordeel kan halen uit Resource Aware AI en Reinforcement Learning. Dit doen we beknopt:

  • Introductie Flanders AI program (15 min)
  • High-level uitleg over state-of the-art onderzoek en opportuniteiten voor industriële toepassingen (45min)
  • Interactieve discussie (30min)

Wanneer

De Resource aware AI sessie wordt georganiseerd op woensdag 25 november van 16u tot 17u30.

Organisatie

IDLab Antwerpen

Meer info

www.linkedin.com

Je kan gratis registreren voor deze sessie.

Inschrijven