Flanders AI Forum 2022 - uitgesteld!

Locatie
BluePoint Antwerpen
Start
Einde

Dit event is uitgesteld - binnenkort meer nieuws!

Ontdek op vrijdag 25 januari wat Vlaanderen te bieden heeft op het vlak van datagebruik en Artificiële Intelligentie . Op één dag en één locatie brengen we Vlaamse ondernemers samen met digitale experten uit de bedrijfs-, onderzoeks- en onderwijswereld. We laten je niet alleen kennismaken met concrete cases, maar bieden je ook de kans om gericht vragen te stellen over digitalisering en de toepassingen van Artificiële Intelligentie en het gebruik van data binnen jouw eigen organisatie. Daarnaast wordt onderlinge uitwisseling en kennisdeling gestimuleerd tijdens een beurs en verschillende netwerkmomenten. 

Banner Flanders AI Forum 2022

Voor alle ondernemingen 

Wanneer je de term AI (Artificiële Intelligentie ) hoort, verschijnen er dan ook taferelen van een sciencefictionfilm op jouw netvlies?

De toepassingen ervan zijn nochtans heel concreet. Digitalisering is de enige manier om innovatief mee te surfen op de golven van verandering. En AI biedt daar tal van mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld op vlak van hr, sales, productie, automatisatie, workflow, finance … Vergelijk het met websites in de jaren negentig. Sommige bedrijven vonden dat toen ook futuristisch. Benieuwd waar die bedrijven de dag van vandaag staan …  

Of je denkt misschien dat AI enkel voor multinationals is weggelegd?

Zelfs met beperkte investeringen kunnen bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden met behulp van AI, dus ook kmo’s kunnen er de vruchten van plukken. Wist je bovendien dat de overheid subsidies uitkeert aan bedrijven die wensen te investeren in AI? En wist je dat er opleidingen bestaan om jezelf of je medewerkers te re- of upskillen? Elke ondernemer kent het belang van innovatie. Ontdek de mogelijkheden van AI om jouw competitiviteitspositie te behouden of te versterken. 

Als jouw bedrijf zelf (verder) aan de slag wil met AI, is het uitgelezen moment om daarmee te starten eerder vandaag dan morgen. Er zijn binnen het Vlaams impulsprogramma heel wat begeleidings- en (ook financiële) steunmaatregelen mogelijk.

Programma

Op het Vlaamse AI-forum brengen we alle verschillende stakeholders die betrokken zijn bij AI samen. Ze gaan in discussie met elkaar, delen hun ervaringen en stellen nieuwe producten en toepassingen voor. Naast Deep Dive sessies waarin deskundigen inzoomen op een aantal specifieke AI-thema’s, bevat het programma ook een plenaire zitting met uiteenzettingen door experten uit verschillende domeinen. Daarnaast is er zowel aan het begin als op het einde van de dag ruimte voorzien voor netwerking.

  • 09.15 – 10.00: Netwerking met beursbezoek en koffie
  • 10.00 – 12.00: Deep Dive sessies
  • 12.00 – 14.00: Netwerking met beursbezoek en broodjeslunch
  • 14.00 – 15.45: Plenaire sessie
  • 15.45 – 17.30: Netwerking met beursbezoek en receptie
Sfeerbeeld Flanders AI forum
Sfeerbeeld 2 Flanders AI forum

Expo en netwerking

Doorheen de dag is er voldoende ruimte voorzien voor netwerking. Tijdens de beurs kom je in contact met diverse standhouders uit de bedrijfs-, onderzoeks- en onderwijswereld én de overheid. Het is een uitgelezen kans om producten te bekijken of vragen te stellen over samenwerkingsmogelijkheden, opleidingen en steunmaatregelen voor deze AI-gebaseerde innovatie.

Daarnaast kan je ook bij een tasje koffie, broodjeslunch of aperitief met andere deelnemers ervaringen delen of kennis uitwisselen.

Praktisch

Locatie: BluePoint Antwerpen - Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen
Datum: 25 januari 2022
Timing: 09:15 – 17:30
Prijs: GRATIS

Een gezamenlijk initiatief van Agoria, Departement EWIimechet Vlaams AI-onderzoeksplatform, VLAIO en Voka.

// GRATIS TICKETS BESCHIKBAAR VANAF 1 DECEMBER 2021 //

Laat hier alvast je gegevens achter

We houden je verder op de hoogte!

TwitterLinkedIn