Bouw en deploye stap voor stap je eigen AI

Locatie
Voka in Hasselt
Start
Einde

Deze cursus 'Hands-on AI – Computer Vision' sloopt barrières rond AI. Iedereen gaat meteen praktisch en onder begeleiding aan de slag met AI. Bouw en ontwikkel stap voor stap je eigen AI!

Artificiële intelligentie (AI) en deep learning gaan van hype naar realiteit en laten eenvoudig toe om oplossingen te creëren die voorheen digitaal onmogelijk waren. Toch vormt het nemen van de eerste stappen vaak een drempel voor vele bedrijven. 

In deze cursus willen we die barrières slopen en iedereen praktisch aan de slag laten gaan met AI. Bouw en ontwikkel stap voor stap je eigen AI!

Je bouwt meteen een AI-model

De cursus richt zich tot iedereen die praktisch aan de slag wil gaan met het bouwen en gebruiken van een eigen AI-model. We beperken de slides tot het absolute minimum en steken direct de handen uit de mouwen. 

We bouwen samen een AI-model, waarbij we de AI-concepten verduidelijken als we ze nodig hebben om ons model beter te maken. Deze sessie vereist geen voorkennis in programmeren of AI. We voorzien wel voorbereidingsmateriaal (reken 1-2u) voor elke deelnemer.

Meer info over het programma vind je op de Advies & Begeleidingspagina Bouw je eerste AI-model in deze Hands-on AI-cursus 

Wanneer

2 december 2020
van 09u00 tot 17u00

Waar

Voka Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Prijs

Voka-leden: 350 euro (excl. btw)
Niet-leden: 450 euro (excl. btw)

Meer info en inschrijven