Agoria Academy: Deep Learning Day

Locatie
zaal Honoré d'O, Gent
Start
Einde

Deze training van Agoria maakt je duidelijk dat AI niet moeilijk is. Dat je mits de nodige motivatie zélf kunt werken aan een AI-oplossing binnen je bedrijf.

Voor wie?

Weet u niet goed waar te beginnen met AI? Dan vormt deze opleiding een mooie start voor u. U ontdekt welke processen achter AI schuilgaan en leert zelfs een deel van de code te ontcijferen. Een gezonde portie nieuwsgierigheid en interesse in technologie volstaan om deel te nemen aan deze cursus. Wie weet doet u ideeën op voor AI-toepassingen binnen uw eigen bedrijf...

Wat mag je verwachten?

De training bestaat uit twee delen:

1. Zelfstudie

Om tijdens de trainingsdag zo efficiënt mogelijk te werken, vragen we onze cursisten om een voorbereidingscursus te doorlopen. Die bestaat enerzijds uit een algemene introductie in AI, Machine Learning en Deep Learning , en anderzijds uit een praktische kennismaking met de tools die we tijdens de Deep Learning Day zelf zullen gebruiken.

Deze zelfstudie neemt 1 à 2 uur in beslag.

2. Deep Learning Day

De Deep Learning Day begint met een korte introductie, waarna we starten met het bouwen van een AI-applicatie. Die applicatie is reeds voor  95% uitgeschreven. We zullen in detail bekijken welke de verschillende componenten van het AI-programma zijn en wat hun functie is.

Vervolgens kiest u zelf welke AI-applicatie u wilt maken. Een programma dat foto's van katten en honden van elkaar kan onderscheiden? Verschillende merken van auto's? Het herkennen van verschillende soorten tandwielen? Alles is mogelijk.

Wanneer

Er zijn 2 sessies gepland:

13 november van 9 tot 17 uur 
Plaats: Zebrastraat, zaal Honoré d'O, Zebrastraat 32, 9000 Gent

19 november van 9 tot 17 uur
Plaats: BluePoint Brussels, Classroom of the Future, A. Reyerslaan 80 – 1030 Brussel

Prijs

Leden: € 330
Niet-leden: € 660

Meer info

Agoria Academy

Inschrijven en info

TwitterLinkedIn