DATA DELEN 4.0 laat agro-voedingsbedrijven kennismaken met de API economie

Dienstverlener
ILVO
In samenwerking met

Heb je de toegevoegde waarde van data voor je bedrijf en producten al onderzocht? Interesse in informatie en inspiratie? Ontdek de mogelijkheden van data delen 4.0 en stap in de API-economie .

Wat is het?

DATA DELEN 4.0: maak kennis met de API economie, is een project dat jou en je bedrijf de mogelijkheden van data delen 4.0 en de API-economie leert kennen.

Voor wie?

Agro-voedingsbedrijven die willen geïnspireerd worden over de geavanceerde manieren van data delen.

Wat kan je verwachten?

  • Inspiratie en motivatie om met de beschikbare technologieën en platformen aan de  slag te gaan en deze te integreren in de digitale strategie van hun bedrijf.
  • Kennis van verschillende aspecten: data-eigenaarschap, datawaarde verdeling doorheen de keten, bestaande platformen en hun architectuur, principes en mogelijkheden van de API-economie met bijhorende business modellen. Kennis rond connectie en interactie tussen machines gebruikt in de landbouw en voedingsindustrie en het data platform.
  • Demonstraties en interactieve sessies.

We zullen de events hosten bij vooruitstrevende bedrijven die reeds succesvol actief zijn in de API-economie. Combinatie met het officieel erkende ILVO living lab on Agrofood technologie en de Food Pilot is eveneens mogelijk. 

Aangezien ILVO actief is in verschillende proeftuinen zal ook daar een samenwerking worden opgezet.

Meer info 

www.smartdigitalfarming.be
specifieke url volgt

Dienstverlener

ILVO, Flanders Make, Flanders’ Food, Imec, Agoria, Fevia

Contactgegevens

Jurgen Vangeyte
jurgen.vangeyte@ilvo.vlaanderen.be