AI Discovery voor beslissingsnemers uit kleine en grote bedrijven

Dienstverlener
Agoria

Je stelt je de vraag of artificiële intelligentie (AI) ook voor jouw bedrijf iets kan betekenen maar weet niet goed hoe je dit in kaart moet brengen? Ontdek tijdens een "AI Discovery Sessie" de mogelijkheden van artificiële intelligentie voor je bedrijf. Een korte collectieve sessie van een halve dag combineer je met een drietal individuele terugkoppelmomenten met een AI expert. Zo krijg je een eerste aanzet om jouw bedrijf dankzij AI meer veerkracht te geven.

Wat is het?

De AI Discovery Sessions hebben als doel je de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf in kaart te brengen. Of je nu een groot bedrijf bent of een kmo, artificiële intelligentie biedt tal van mogelijkheden om je onderneming toekomstgericht en competitief te houden. Samen met een door jou gekozen AI-partner kan je zo de eerste concrete bouwblokken van een AI-project uittekenen.

Met de AI Cafés krijg je de gelegenheid om één of meerdere AI-experten te ontmoeten terwijl je in een AI Cockpit de bouwblokken van je AI project zal verdiepen:

AI Café

Gratis – Online – 20 minuten – one-on-one:

  • Maak kennis met één of meerdere AI Discovery Partners
  • Bespreek je eerste ideeën voor een AI-toepassing met een AI-expert
  • Bepaal een stappenplan

AI Cockpit

€ 600,-/bedrijf – tot 3 deelnemers per bedrijf – 3 tot 5 bedrijven /sessie – 4 uren + 3 individuele feedback momenten – off & online formaat:

  • Evalueer de AI-maturiteit van jouw onderneming
  • Ontrafel de toepassingsgebieden binnen je bedrijf
  • Tips & hulpmiddelen om de rentabiliteit van een project (ROI) te berekenen

Voor wie?

Beslissingsnemers die de strategie van hun bedrijf samen met andere collega’s bepalen. Er worden steeds minimum 2 (max. 3) beslissingsnemers van één bedrijf op een Cockpit sessie verwacht.

De AI Discovery Partner die de sessie begeleidt staat in voor de volstrekte geheimhouding van de informatie voor, tijdens en na de sessie. Een geheimhoudingsclausule kan bij een AI Cockpit tussen alle deelnemers afgesloten worden. Deelnemers kunnen zich samen met 2 andere bedrijven van hun waardeketen inschrijven voor een ‘gesloten’ Cockpit sessie.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist, maar laat je alvast inspireren door andere Vlaamse bedrijven via hoofdstuk 5 van de gratis online cursus ‘AI in Business’. Hier vind je een dertigtal getuigenissen, onderverdeeld per sector, terug: www.agoria.be/ai-in-business/

Meer info 

www.aidiscoverysessions.be

Dienstverlener

Agoria

Contactgegevens

Ferdinand Casier
ferdinand.casier@agoria.be